Посета предшколске установе "Дечији дани" вртић "Мрвица"

Вртић "Мрвица" је један од објеката који су обухваћени пројектом Термалне рехабилитације јавних зграда у граду Београду, који ће се финансирати из средстава ИПА 2020. У фокусу је повећање енергетске ефикасности јавних објеката. Овим пројектом обухваћена су четири вртића и једна основна школа. 

"Циљ овог пројекта је да обновимо вртић како би деци био лепши и сигурнији свакодневни боравак, да имају просторије које су адекватно опремљене и које се адекватно расхлађују и загревају. У току је израда пројектно-техничке документације, очекујемо да ћемо то завршити до краја ове године и већ у наредној години очекујемо почетак радова" - истакла је директор Регионлане агенције за развој и европске интеграције Београд Снежана Радиновић.

Заменик председника општине Стари Град Александар Пуача рекао је колико је важно за општину Стари Град што је управо вртић "Мрвица" изабран као један од пет објеката који ће бити реконструисан у оквиру ИПА 2020. Тако да ће наши малишани имати много комфорнији боравак и квалитетније проведено време. 

Директор ПУ "Дечији дани" Сања Лазовић исказала је своје велико задовољство што су данас имали прилику да угосте директора РАРЕИ Београд, госпођу Радиновић која је учинила част да посети вртић, упозна како изгледа наш објекат конкретно и упознала је децу. 

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…