Print this page
Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд, у склопу стандардизованог сета услуга за микро,мала и средња предузећа и предузетнике, организује промоцију Програма подршке развоју конкурентности. У оквиру Програма можете добити бесповратна средства за реализацију различитих врста активности – од увођења стандарда, до израде електронске презентације предузећа.
Промоција ће се одржати у уторак 04.08.2015. године у Градском центру за социјално предузетништво, Трг Николе Пашића број 8., са почетком у 13.00 часова.
 
Молимо вас да ваше присуство потврдите на е-маил:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., најкасније до понедељка 03.08.2015. године.
 За све додатне информације стојимо вам на располагању. Особе за контакт: Љиљана Марковић, Олга Радуловић, Телефон 011/2186-730, е-маил:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..
 
Агенда Конкурентност
 
Јавни позив – Конкурентност
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…