ДМ дрогерие маркт д.о.о. за трговину Београд у сарадњи са УСАИД Пројектом за конкурентну привреду, Развојном агенцијом Србије (РАС) и Националним удружењем за развој органске производње Сербиа Органица, реализује пројекат који има за циљ подршку домаћим произвођачима у развоју и пласману производа на домаћем тржишту преко ланца ДМ продавница.

У оквиру овог конкурса биће изабрано минимално нових 20 производа (током маја 2019. године), који до сада нису уврштени у понуду нити једног трговинског или ХОРЕЦА објекта који послује у Србији. Осим потпуне маркетиншке подршке и промоције одабраних производа кроз дм и екстерне канале оглашавања и пласирања производа кроз дм продајне објекте на читавој територији Србије, „дм инкубатор“ ће одабраним произвођачима омогућити да додатно унапреде своје производе кроз програме саветовања и менторинг добављача, редизајна амбалаже и примене најсавременијих бренд стратегија развоја производа током пројекта.

Пријава учесника ће се вршити путем портала www.dm-inkubator.rs, а конкурс је отворен од 1. октобра до 30. новембра 2018. године. По завршетку пријава, следи провера и селекција производа који ће ући у ужи избор, а након тога они одабрани биће део пројекта „дм инкубатор“ који представља идеалну прилику њиховим произвођачима да додатно унапреде своје производе кроз програме подршке од стране Организатора и Партнера – саветовања и менторинг добављача, редизајна амбалаже и примене најсавременијих бренд стратегија развоја производа током пројекта.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…