МЕЂУНАРОДНИ ПОСЛОВНИ СУСРЕТИ Torino Fashion Match 2023

РАС и Европска мрежа предузетништва позивају вас да учествујете у бесплатним пословним сусретима за текстилну, модну индустрију, дизајн и креативне индустрије у Торину. Осми по реду б2б сусрети одржаће се у периоду од 28. до 30. јуна 2023. године.

Међународни б2б сусрети Torino Fashion Match 2023 одржавају се у оквиру Torino Fashion Week -а. Догађај представља јединствену прилику за сусрет појединаца/компанија које се баве текстилном и модном индустријом, са циљем проналажења партнера на иностраним тржиштима, стваривања пословне сарадњу, као и позиционирања на страним тржиштима.

 

Torino Fashion Match 2023 је намењен:

  • Модним дизајнерима, стартаповима, иновативним брендовима;
  • МСП: произвођачима у текстилној индустрији и индустрији аксесоара;
  • Малопродајама, дистрибутерима, агентима и представницима;
  • ПР агенцијама, маркетинг и бизнис експертима;
  • Купцима;
  • Пружаоцима ИКТ услуга за модну индустрију,
  • Инвеститорима заинтересованим за модну индустрију и улагања у женско предузетништво.

Учешће на пословним сусретима је бесплатно, а неопходно је регистровати се до 22. јуна ове године. Након регистровања потребно је креирати пословни профил и заказати жељене састанке чије је предвиђено трајање 30 минута.

Информације о догађају, као и пријава за учешће доступни су на страници: https://torino-fashion-match-2023.b2match.io/

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…