EXPO-CIIE 2023

Кинески међународни увозни сајам „China International Import EXPO-CIIE”, један је од највећих сајмова у Кини на коме излаже преко 140 земаља из целог света.

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије позивају заинтересоване компаније да се пријаве за учешће на Кинеском међународном сајму увоза EXPO - CIIE 2023  и представе своје производе у оквиру националног штанда Србије.

 

Шесту годину заредом, домаћи привредници имају прилику да се повежу са кинеским увозницима и дистрибутерима, али и да се упознају са новим светским трендовима. Српске компаније учествују на овом сајму од самог почетка, од 2018. године и враћају задовољне контактима и пословима које остварују на тржишту Кине.

 

CIIE 2023 одржаће се од 5. до 10. новембра у Шангају. Организатори сајма су Влада Народне Републике Кине и Кинески међународни увозно-извозни биро (China International Import Expo Bureau), а манифестација има за циљ да подстакне увоз стране робе и услуга у Кину, а у складу са настојањем Кине да промовише глобализацију и отвореност тржишта.

 

Пријаве за учешће на сајму отворене су до четвртка, 6. априла. Tекст Јавног позива, као и пратећу документацију можете преузети ОВДЕ.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…