Сајам прехрамбене индустрије у Келну – АНУГА 2023

Развојна агенција Србије (РАС) и Привредна комора Србије (ПКС) и ове године организују наступ домаћих компанија на међународном сајму прехрамбене индустрије ANUGA у Келну, који ће бити одржан од 7. до 11. октобра.

Сајам ANUGA 2023 представља идеалну прилику за све фирме и произвођаче из прехрамбене индустрије да представе своје производе, пласирају их на страна и нова тржишта и успоставе важне пословне контакте.

 

У организацији РАС и ПКС српски произвођачи ће се на сајму представити у оквиру Националног штанда Србије, и то у два павиљона. Павиљон „Fine Food“ посвећен готовим производима и други штанд у павиљону за замрзнуте производе „Frozen Food“.

 

ANUGA је један од највећих међународних сајмова из области прехрамбене индустрије на свету, који се сваке друге године одржава у Келну, у Немачкој. Сајан окупља 8.000 излагача из више од 100 земаља, док га посети више од 170.000 стручних посетилаца из 200 земаља.

 

РАС позива све заинтересоване компаније из сектора прехрамбене индустрије да се пријаве за учешће на овом сајму, до понедељка 27. марта. Више информација о сајму, као и пратећу документацију можете пронаћи ОВДЕ.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…