Сајмови у фебруару

И ове године српске компаније представиле су своје производе на међународном сајму „Fruit Logistica 2023“ у Берлину, који је одржан од 8. до 10. фебруара.

 

Воће и поврће из Србије, годинама уназад бележи раст извоза, док се стручњаци слажу да Србија поседује немерљив извозни потенцијал. На сајму у Немачкој, ове године свој асортиман представиле су: DELTA AGRAR, ĆIRIĆ AGRO MĐŽ, FORMA BM, POLLINO FRUIT, FRUCT COMPANY, AGRO BEL SYSTEM, COPA – Cooperative of Pannonian apples, P.G Kostić Srđan, MIROSLAV NIKOLIĆ PR GRUŽA AGRAR.

 


Такође, од 14. до 17. фебруара на међународном специјализованом сајму органске хране BIOFACH 2023, у Нирнбергу, Србију представља дванаест компанија: AGRO-BIS из Блаца, Menex из Крушевца, Дреновац из Ариља, ITN Group, Master Food из Ужица, FRUTORGA из Прокупља, ECOAGRI из Беле Цркве, ES KOMERC из Пријепоља, Yugotrejd из Ариља, BMD из Крњева i ORGANIK FRUIT TRADE из Шапца.

 

 

Наступ домаћих компанија на Националном штанду заједнички организују Развојна агенција Србије (РАС) и Привредна комора Србије (ПКС).

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…