Print this page
Позив за учешће на међународном сајму индустријске технологије „HANNOVER MESSE“ 2023

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на предстојећем међународним сајму индустријске технологије  „HANNOVER MESSE“ који ће се одржати у Хановеру, Немачка, у периоду од 17. до 21. априла 2023. године.

На сајму „Hannover Messe“ у 2023. години, Србија ће се представити са националним штандом у хали Engineered Parts & Solutions.

Традиционално учешће српских компанија директно доприноси  позиционирању српских брендова, пружа прилику излагачима да представе своје производе и пласирају их на нова тржишта, као и да поспеше постојеће и стекну нове пословне контакте.

„Hannover Messe“ je водећи технолошки сајам на тржишту Европе. У 2022. години на сајму је учествовало више од 2.500  излагача док је сајам посетило преко 75.000 стручних посетилаца. Како је сајам одржан у хибридном формату, 15.000 посетилаца је учествовало у виртуелној платформи сајма.

Позив је отворен до среде, 28. децембра 2023. године.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…