7. Међународни форум о сарадњи и Б2Б састанци у Требињу

РАС и Развојна агенција Републике Српске, у оквиру ЕЕН активности позивају компаније да учествују на Б2Б сусретим током 7. Међународног форума о сарадњи у Требињу 4. новембра.

Развојна агенција Републике Српске у сарадњи са Развојном агенцијом Србије организује 7. Међународни форум о сарадњи који се ове године одржава у Требињу, Република Српска од 3. до 4. новембра 2022. године. Форум ће бити одржан у Културном центру Требиње.

Теме панела овогодишњег Форума биће регионална сарадња у туризму, могућности улагања и проширења пословања компанија из Србије у Републици Српској, обновљиви извори енергије, као и креирање и развој слободних зона.

Као део активности Европске мреже предузетништва (ЕЕН) другог дана Форума, 4. новембра,  предвиђени су међународни пословни сусрети за компаније и кластере са циљем умрежавања и стицања нових пословних партнера.

 

Б2Б састанци намењени су следећим индустријама:

  • ИKT – Информационо-комуникационе технологије
  • Метал и металопрерада
  • Грађевинска индустрија
  • Текстила индустрија
  • Аутомобилска индустрија
  • Пољопривредно-прехрамбени сектор
  • Енергетска ефикасност
  • Пластика
  • Туризам

 

Очекује се да ће Б2Б сусретима присуствовати 200 компанија из БиХ, Србије, Црне Горе, Хрватске, Аустрије, Турске, Мађарске, Италије, Немачке, и других ЕЕН чланица.

Учешће на Форуму и Б2Б сусретима је бесплатно, али је потребно регистровати се и то до 1. новембра.

Линк за пријаву: 7th-international-cooperation-forum-trebinje-2022.talkb2b.net

Међународни пословни сусрети прилика су креирање нових пословних партнерстава и проширење сарадње, не само у региону већ и интернационално. 

 

За све додатне информације о догађају контактирајте: Инес Новосел Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 011 3398 774

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…