EEN: пословни сусрети за компаније из дрвне индустрије

У оквиру међународног сајма материјала, технологије и компоненти за намештај и унутрашње пројектовање „Fimma Maderalia” у Валенсији (Шпанија) од 29. до 30. марта биће одржани и пословни сусрети за компаније из дрвне индустрије.

РАС позива све заинтересоване компаније из сектора дрвне индустрије да се пријаве за састанке уживо или виртуелне састанке, до 29.03.2022. године и креирају нова пословна партнерства и контакте.

Б2Б догађај организује Валенсијски институт за конкурентност - IVACE INTERNACIONAL и ARVET-COFEARFE, а као део активности Европске мреже предузетништва (EEN).

Сајам „Fimma Maderalia” се одржава у Валенсији од 29. марта до 1. априла и окупља најзначајније представнике из индустрије намештаја, декоратере, дизајнере ентеријера и архитекте.

Планирани пословни сусрети су матцх-макинг карактера, самим тим се претходно уговорају састанци са одабраним посетиоцима и излагачима. Догађај је намењен професионалцима у области дрвне индустрије који желе да пронађу нове пословне прилике и потенцијално остваре нова пословна партнерства.

Заинтересовани се могу пријавити и регистровати за Б2Б састанке путем портала: https://maderalia-2022-b2b-meetings.b2match.io/ , и то најкасније до 29.03.2022. године.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…