Отворене пријаве за сајам HANNOVER MESSE

Развојна агенција Србије (РАС) и Привредена комора Србије (ПКС) позивају компаније да се пријаве за учешће на међународном сајму индустријске технологије HANNOVER MESSE који се одржава у Хановеру (Немачка) од 30. маја до 2. јуна ове године.

Овогодишњи Hannover Messe одржаће се под слоганом „TRANSFORMING INDUSTRY TOGETHER“. Као и до сада, РАС и ПКС организују наступ домаћих компанија на овом сајму, једној од најзначајнијих изложби када је реч о индустријским технологијама и водећем технолошком сајму на тржишту Европе. Компаније из Србије имају прилику да излажу на националном штанду, и то на два штанда: у хали Automation, Motion & Drives и хали Engineered Parts & Solutions.

Трошкове закупа простора и изградње штанда сносе организатори, док излагачи сносе трошкове партиципације за учешће излагача у трошковима наступа на сајму у оквиру националног штанда.

Пријаве су отворене до 11. марта 2022. године, а све детаље о пријави и сајму можете пронаћи ОВДЕ.

„Hannover Messe“ је сајам са традицијом дужом од 70 година.  У 2019. години на сајму је учествовало више од шест хиљада излагача из 98 земаља. Сајам је посетило преко 211.000 стручних посетилаца из више од 110 земаља. Због пандемије изазване вирусом Цовид 19, сајам није одржан 2020 и 2021. године.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…