У просторијама Градског центра за социјално предузетништво у Београду одржана је прва етапа фебруарске радионице Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд – РАРЕИ, чији је циљ да се подигне способност предузетника и организација  цивилног друштва за писање пројеката за европске фондове. Ова радионица представља први корак у замисли Агенције да се током 2015. године што више грађана и правних лица припреми за коришћење финансијских могућности европских фондова.
Током прве етапе полазници су упознати са европским фондовима уопште, те са европским позивима који су отворени у овом тренутку и за које се може конкурисати до почетка марта месеца. Полазници су стекли прва знања која се користе при идентификацији позива који највише одговара њиховој идеји, као и који су први кораци у писању предлога пројеката. Атмосфера на самим предавањима је била изузетно  интерактивна јер су полазници охрабривани да од почетка представе своју идеју да би стицање знања било што успешније.
У следеће две етапе полазници ће стећи конкретнија знања у смислу успешног попуњавања пријавне документације, конкретизације сопствене пројектне замисли и пре-евалуација постигнутих резултата чиме ће се повећати вероватноћа успешности пријаве пројекта.
 
Подсећамо да је могуће присуствовати следећим етапама независно од учешћа на претходној, уколико сматрате да имате довољно предзнања за напредније нивое конкретизације пројектних идеја и писања пројеката.
 
 

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…