Позив за учешће у онлине конференцији "Како паметно инвестирати"

Пета по реду конференција “Како паметно инвестирати” одржава се 16. марта 2022. године, у онлајн формату. Догађај ће пружити бројне информације о доступним изворима финансирања и програмима подршке за компаније.

Развојна агенција Србије биће и ове године део ове конференције, чији је циљ да привреднике информише о доступним изворима финансирања, подстицајима и програмима подршке које су на располагању, и да пружи стручне информације у шта је паметно инвестирати и који су актуелни трендови.

Теме које ће бити заступљене на конференцији тичу се подстицаја и програма подршке привреди за 2022. годину, смерница за пројекте и приступ међународним фондовима, примера паметних инвестиција, и трендова  у области грађевине и некретнина.

Представници РАС говориће о програмима подршке на располагању компанијама, првенствено МСП сектору, као и о подстицајима за улагања која се нуде.

Учешће на догађају је бесплатно, а потребно је пријавити се ОВДЕ.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…