Print this page
Na Građevinskom fakultetu održana radionica o upravljanju infrastrukturnim projektima

U svečanoj sali Građevinskog fakulteta 6. novembra 2015. godine, održana je radionica o upravljanju infrastrukturnim projektima za predstavnike regiona Beograd.

Radionicu su organizovale Agencija za regionalni razvoj i evropske integracije Beograd i Nacionalna agencija za regionalni razvoj u okviru realizacije Projekta „Jačanje kapaciteta ARRA i JLS u delu upravljanja infrastrukturnim projektima″.

Ispred Agencija za regionalni razvoj i evropske integracije Beograd prisutne je pozdravila direktorka,  gđa. Snežana Radinović.

O principima upravljanja investicionim projektom govorio je prof. dr Branislav Ivković, posebno naglasivši da je u procesu realizacije projekata najbitnija dobro urađena projektna dokumentacija sa prethodno izvršenim neophodnim detaljnim istražnim radovima.

Prof. dr Nenad Ivanišević je prisutnima održao predavanje na temu  FIDIK i ugovorna strategija, dok je doc. dr Zoran Stojadinović ukazao na značaj prethodne studija opravdanosti i studije opravdanosti.

Mr. Marija Šijan Mitrović je polaznicima predstavila moguće načine rešavanja i prevazilaženja konkretnih problema, kao što je pronalaženje izvora finansiranja i sprovođenje zakonskih procedura u realizaciji projekata.

Na radionici su učestvovala 62 polaznika.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…