Ministarstvo privrede poziva preduzetnike da se prijave na takmičenje za najbolju ideju u oblasti promocije preduzetništva u okviru European Enterprise Promotion Awards 2019 (EEPA 2019). Reč je o inicijativi Evropske komisije koja ima za cilj da prepozna i nagradi izuzetne primere podrške i promocije preduzetništva širom Evrope.

Pravo učešća imaju nacionalne, regionalne i lokalne institucije i organizacije, gradovi, regioni, jedinice lokalne samouprave kao i javno-privatna partnerstva između javnih vlasti i preduzetnika,  obrazovnih programa i poslovnih organizacija.

Bitan uslov učešća jeste da se projekat/inicijativa koja je predmet Takmičenja sprovodi minimum dve godine odnosno da je ostvarila određene rezultate koji je mogu kvalifikovati za priznanje.

Takmičenje se sastoji iz dve faze:

  • Prva je na nacionalnom nivou odnosno biraju se državni predstavnici, i to dva predstavnika iz dve različite kategorije;
  • Drugu fazu čini takmičenje izabranih predstavnika država na evropskom nivou.

Sve informacije o takmičenju, potrebnoj dokumentaciji, na osnovu kojih kriterijuma će se prijave ocenjivati možete naći na ovom linku.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…