Poštovani privrednici (potencijalni i postojeći),

Grad Beograd, u saradnji sa Regionalnom agencijom za razvoj i evropske integracije Beograd, Privrednom komorom Beograd i gradskim opštinama otvara Kancelarije za brze odgovore privredi-BIC.

 

Cilj otvaranja ovih Kancelarija je da domaći i inostrani privrednici dobijaju informacije potrebne za rešavanje problema vezanih za svoje poslovanje na brz i efikasan način.

Kancelarije su na usluzi Vama, potencijalnim i postojećim privrednicima. One Vam ne rešavaju direktno problem, ali Vam daju smernice kako da ga rešite , pružajući Vam kompletnu informaciju koju će Vam dostaviti u roku od 72 sata.

Kancelarije za brze informacije privredi počeće sa radom 24.09.2014. godine

Vaše pitanja možete postaviti u elektronskoj formi, popunjavanjem aplikacionog formulara na portalu https://portal.beograd.gov.rs/bic

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…