Print this page
U GO Čukarica organizovano savetovanje na temu ženskog preduzetništva

U organizaciji GO Čukarica, održano je savetovanje na temu ženskog preduzetništva pod nazivom „Savladajte prepreke do sopstvenog biznisa”.

Cilj savetovanja je da omogući Čukaričankama koje su zainteresovane za pokretanje biznisa da razmene iskustva i steknu nova znanja o započinjanju sopstvenog posla.

Gosti predavači bili su Mirjana Andrić narodna poslanica u Narodnoj skupštini Republike Srbije, Ljiljana Ilić predsednica Saveta za rodnu ravnopravnost GO Čukarica, Radojica Krgović rukovodilac Nacionalne službe za zapošljavanje – odsek Čukarica i Nikola Vujinović predstavnik Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd.
Savetovanje je otvorila Nada Marković, a prisustvovali su članovi Veća Violeta Jevđić, Stana Lukić, Dejan Janjić, direktorka Poreske uprave Čukarica Smiljana Balšić i odbornica Skupštine Grada Beograda Katarina Stevanović.

Nikola Vujinović iz Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd je predstavio programe i obuke koje Agencija sprovodi u okviru Standardnog seta usluga, kao i različite izvore finansiranja koji su na raspolaganju preduzetnicima. On je istakao da Agencija ima odličnu saradnju sa opštinom Čukarica i da je na osnovu zajedničke inicijative pokrenuta akcija organizovanja obuke za započinjanje sopstvenog posla koja će omogućiti zainteresovanim građankama Čukarice da steknu potrebna znanja za pokretanje sopstvenog biznisa. Obuka će se održati 21. i 22. marta od 10-15.00 časova u sali Gradske opštine Čukarica, Šumadijski trg 2, Beograd.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…