Održana promocija Godine preduzetništva u Obrenovcu

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd i Privredna komora Beograda, u saradnji sa Preduzetničkim centrom Obrenovac, organizovali su 24.03.2016. godine promociju programa Godina preduzetništva 2016.

Ljiljana Marković iz Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd, je predstavila prisutnim potencijalnim i postojećim preduzetnicima sa teritorije Gradske opštine Obrenovac programe finansijske i nefinansijske podrške za početnike u poslovanju i postojeća mikro, mala i srednja preduzeća i preduzetnike koji su najavljeni za 2016. godinu. Poseban akcenat je stavljen na programe koji su već aktivni, kao što su kreditne linije koje se plasiraju preko Fonda za razvoj Republike Srbije i Konkurs za dodelu kreditnih sredstava za podsticanje kvaliteta turističke ponude u 2016. godini.

Predstavnica Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd je posebno naglasila da će svi potencijalni i postojeći preduzetnici moći da, kroz program Standardnog seta usluga, koriste i usluge nefinansijske podrške koji obuhvata poslovne savete i informacije, konsalting usluge, kao i usluge edukacije.

Promociji je prisustvovalo 35 potencijalnih i postojećih preduzetnika.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…