Print this page

Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije po prvi put organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na međunarodnom sajmu robnih marki „PLMA CHICAGO“ koji se održava u Čikagu, SAD, u periodu od 15. do 17. novembra 2020. godine.

Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

„PLMA CHICAGO“ (www.plma.com) više od 30 godina predstavlja vodeće mesto na kome se susreću proizvođači sa predstavnicima najvećih maloprodajnih lanaca na području Severne Amerike. U 2020. godini na sajmu je učestvovalo više od 1.500  izlagača iz 40 zemalja, od čega se 25 zemalja predstavilo sa nacionalnim štandovima.

Razvojna agencija Srbije snosi troškove zakupa prostora i izgradnje štanda dok izlagači snose troškove participacije koja iznosi 1.000 evra (u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan registracije menice u Registru menica od strane izlagača).

Izlagači samostalno organizuju i snose troškove puta, smeštaja i transporta eksponata kao i troškove članstva u Asocijaciji proizvođača robnih marki (Private Label Manufacturers Association) u iznosu od 1.500,00 evra, koje je uslov organizatora sajma za učešće na ovom sajmu.

Sve ostale informacije vezane za ovaj javni poziv, kao i prateću dokumentaciju možete pronaći na sledećem linku:

http://ras.gov.rs/sajmovi-1/javni-poziv-za-ucesce-na-medunarodnom-sajmu-robnih-marki-u-sjedinjenim-americkim-drzavama-plma-chicago

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…