Print this page

Razvojna agencija Srbije (RAS), u okviru aktivnosti Evropske mreže preduzetništva (EEN), ko-organizator je međunarodnih poslovnih susreta "Marketplace Austria Food 2019", koji će se održati 1. oktobra 2019. godine u Saveznoj Privrednoj komori Austrije u Beču.

B2B sastanci Marketplace Austria Food 2019 namenjeni su isključivo distributerima i kupcima u prehrambenoj industriji i industriji pića, kupcima, a za učešće je neophodno imati pet dogovorenih sastanaka sa austrijskim kompanijama. Sastanci predstavljaju priliku za upoznavanje potencijalnih poslovnih partnera u Austriji i informisanje o novih proizvodima i trendovima u sektoru.

Predviđeni su individualni sastanci sa austrijskim proizvođačima hrane i pića, posete kompanijama i obilasci proizvodnih lokacija.

Važno je istaći da će za međunarodne učesnike troškovi smeštaja (dve noći u hotelu u centru grada) i zajednička večera biti obezbeđeni samo ukoliko su zakazali barem pet (5) B2B sastanaka sa austrijskim kompanijama.

Registrovanje za sastanke se obavlja putem linka https://food2019.b2match.io/

Rok za prijavu je 31. avgust 2019. godine.

Rok za biranje sastanaka 15. septembar 2019. godine.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…