Print this page

DM drogerie markt d.o.o. za trgovinu Beograd u saradnji sa USAID Projektom za konkurentnu privredu, Razvojnom agencijom Srbije (RAS) i Nacionalnim udruženjem za razvoj organske proizvodnje Serbia Organica, realizuje projekat koji ima za cilj podršku domaćim proizvođačima u razvoju i plasmanu proizvoda na domaćem tržištu preko lanca DM prodavnica.

U okviru ovog konkursa biće izabrano minimalno novih 20 proizvoda (tokom maja 2019. godine), koji do sada nisu uvršteni u ponudu niti jednog trgovinskog ili HORECA objekta koji posluje u Srbiji. Osim potpune marketinške podrške i promocije odabranih proizvoda kroz dm i eksterne kanale oglašavanja i plasiranja proizvoda kroz dm prodajne objekte na čitavoj teritoriji Srbije, „dm inkubator“ će odabranim proizvođačima omogućiti da dodatno unaprede svoje proizvode kroz programe savetovanja i mentoring dobavljača, redizajna ambalaže i primene najsavremenijih brend strategija razvoja proizvoda tokom projekta.

Prijava učesnika će se vršiti putem portala www.dm-inkubator.rs, a konkurs je otvoren od 1. oktobra do 30. novembra 2018. godine. Po završetku prijava, sledi provera i selekcija proizvoda koji će ući u uži izbor, a nakon toga oni odabrani biće deo projekta „dm inkubator“ koji predstavlja idealnu priliku njihovim proizvođačima da dodatno unaprede svoje proizvode kroz programe podrške od strane organizatora i partnera – savetovanja i mentoring dobavljača, redizajna ambalaže i primene najsavremenijih brend strategija razvoja proizvoda tokom projekta.

Finalni odabir je u periodu 01.04. – 30.04.2019. godine, a proglašenje (objavljivanje informacije o pobednicima) je planirano za 01.05.2019.

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…