Italijanski region Emilia-Romanja je pokrenuo poziv za podršku inovativnim start-apovima u početnoj fazi poslovanja, koji je takođe usmeren i na strane start-apove koji žele da dođu u region Emilia-Romanja (Italija) da pokrenu svoj posao.

Ukupni raspoloživi budžet za 2017. je 4,5 miliona, a iznos pojedinačnog finansiranja se kreće od 50.000 do 150.000 evra.

Detalji su dostupni ovde: http://www.emiliaromagnastartup.it/en/innovative/articles/2017/05/call-startups-2017-emilia-romagna-region

Za sve dodatne informacije obratite se na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

ASTER, inovacija agencija Emilia-Romanje, sprovodi niz inicijativa posvećenih inovativnim i kreativnim start up-ovima (vidi www.aster.it/en/startups). U slučaju da vas ova tema zanima, kontaktirajte Svevu Ruđero (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.) i Valeriju Bandini (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.).

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…