Program podrške unapređenju lokalne i regionalne infrastrukture - Gradimo zajedno

Ministarstvo privrede je uputilo javni poziv lokalnim samoupravama za prijavu projekata koji će biti podržani u naredne dve godine kroz  Program podrške unapređenju lokalne i regionalne infrastrukture Gradimo zajedno.


Ovim programom Ministarstvo planira da sufinansira izgradnju i obnovu saobraćajnica, škola, vrtića, objekata zdravstvene i socijalne zaštite i objekata od kulturno – istorijskog značaja u gradovima i opštinama širom Srbije. Ministarstvo će sufinansirati projekte u iznosima od 50 odsto vrednosti projekta iz kredita Evropske investicione banke, dok su gradovi i opštine u obavezi da finansiraju preostalu vrednost projekta. Više informacija o programu, uslovima javnog poziva,  kriterijumima i potrebnoj dokumentaciji, zainteresovane lokalne samouprave  mogu naći na internet prezentaciji Ministarstva privrede, a rok za podnošenje prijave je 17. februar 2017. godine.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…