Javni poziv za učešće u programu podrške organizaciji konferencija i drugih događaja koji doprinose promociji i popularizaciji elektronskih komunikacija i informaciono-komunikacionih tehnologija

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija upućuje Javni poziv zainteresovanim udruženjima, fondacijama, obrazovno-vaspitnim, naučnoistraživačkim i inovacionim organizacijama za podnošenje Predloga projekta za organizovanje konferencija i drugih događaja koji doprinosi promociji i popularizaciji elektronskih komunikacija i informaciono-komunikacionih tehnologija, radi učestvovanja u Programu podrške.

Predloženi projekti treba da se odnose na organizaciju konferencija i drugih događaja koji doprinose promociji i popularizaciji elektronskih komunikacija i informaciono-komunikacionih tehnologija. Pomenuti događaji moraju da doprinesu informisanju stručne i šire javnosti u vezi sa napretkom i dostignućima u ovim oblastima, da obuhvate teme koje su od značaja za njihov razvoj, kao i da pruže podršku u razmeni saznanja i iskustava između stručnjaka u ovoj oblasti.

Maksimalni iznos bespovratnih finansijskih sredstava koji može biti dodeljen iznosi 2.000.000,00 dinara po projektu.


Rok: 31. oktobar 2016. godine do 15:30 časova.


Opširnije: http://mtt.gov.rs/vesti/javni-poziv-za-ucesce-u-programu-podrske/
 

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…