Print this page
Javni konkurs za dodelu sredstava za podršku razvoja ženskog preduzetništva

Sekretarijat za privredu GU Beograd objavljuje Javni konkurs za dodelu sredstava za podršku razvoja ženskog preduzetništva. kroz unapređenje proizvodnje i proširenje kapaciteta poslovanja, jačanja konkurentnosti i podsticanja zapošljavanja na teritoriji grada Beograda.


Posebni ciljevi finansiranja su: unapređenje poslovnog procesa kroz uvođenje novih proizvodnih, poslovnih ili poboljšanje postojećih poslovnih linija, pokretanje novih preduzetničkih aktivnosti, otvaranje mogućnosti za modernizaciju i proširenje proizvodnih i uslužno orijentisanih delatnosti, kao i očuvanje postojećih i stvaranje uslova za otvaranje novih radnih mesta. Predmet Javnog konkursa je dodela bespovratnih finansijskoh sredstava u maksimalom iznosu 500.000,00 dinara za kupovinu jednog ili više osnovnih sredstava (mašina i opreme), koja će omogućiti poboljšanje kvaliteta postojećeg ili uvođenje novog proizvoda/usluge u poslovni proces, uz obavezu zapošljavanja jednog nezaposlenog lica sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje, na period od minimum jedne godine. Pod osnovnim sredstvom u ovom smislu podrazumevaju se mašine i oprema koja će se koristiti duže od jedne godine (duže od jednog obračunskog perioda) i čija kupoprodajna vrednost po nabavljenom osnovnom sredstvu mora biti veća od 60.000,00 dinara bez PDV-a. Ukoliko se radi o nabavci računarske opreme (kompjutera), pravo na Prijavu imaju isključivo privredni subjekti čija je pretežna delatnost proizvodnja softvera (Računarsko programiranje – šifra 62.01 prema Uredbi o klasifikaciji delatnosti).

 


Rok za podnošenje prijava sa pratećom dokumentacijom je 14. oktobar 2016. godine  do 15 časova.

 

Za dodatne informacije se možete obratiti na telefon, 011/715-7379, 011/715-7377, 011/715-7356 i putem mejla: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

 

Opširnije:  http://www.beograd.rs/lat/gradski-oglasi-konkursi-i-tenderi/1728082-javni-konkurs-za-dodelu-sredstava-za-podrsku-razvoja-zenskog-preduzetnistva_2/

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…