Print this page

Kompanija Delhaize Serbia (Delez Srbija) treću godinu za redom, raspisuje konkurs za mlade bez radnog iskustva pod nazivom Retail menadžment trening program. Program traje dve godine i namenjen je mladima koji svoju karijeru žele da grade u prodaji, obučavajući se na pozicijama vođe smene, zamenika poslovođe i poslovođe maloprodajnog objekta. Program počinje u avgustu, a odabrani kandidati su od prvog dana programa u radnom odnosu.

 

Nakon dve godine upoznavanja sa svim segmentima maloprodaje kandidatima se nudi mogućnost nastavka karijere u sektoru operacija ili nekom drugom sektoru u direkciji Delez Srbija. Uslovi za prijavu kandidata podrazumevaju minimum šesti stepen stručne spreme, a rok za slanje biografija je do 04. maja 2014.

“Živimo u vremenu kada je teško dobiti priliku za sticanje radnog iskustva, a nezaposlenost je jedan od gorućih problema društva. Zbog toga sa ponosom ističemo, da kompanija Delez Srbija pruža mladim ljudima šansu da pravo iz klupa steknu praksu. Pored toga, svojim edukativnim programima želimo da poručimo mladima da se vredan rad i trud nagrađuju, pa su tako svi koji su deo programa od početka u radnom odnosu, a oni koji se budu najbolje pokazali imaće mogućnost grade svoju karijeru u internacionalnoj kompaniji” istakla je Sanja Jevđenijević, potpredsednica za ljudske resurse kompanije Delez Srbija.
Iz prethodne dve generacije polaznika programa u Srbiji, 15 mladih i talentovanih ljudi danas uspešno gradi svoju karijeru ka menadžerskim i liderskim pozicijama u kompaniji. Ovaj program se sprovodi u zemljama u kojima Delhaize Group posluje sa ciljem vraćanja fokusa na prodaju kao mesto direktne komunikacije sa kupcima i pružanje šanse mladim i ambicioznim ljudima da stiču radno iskustvo i svoju karijeru grade na samom mestu prodaje.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…