Print this page

Ministarstvo privrede raspisalo je javni poziv za prijavu projekta, u okviru Programa za podršku unapređenju privrednog ambijenta lokalnih samouprava koji se realizuje u cilju privlačenja investicija.

 

Za realizaciju Programa Ministarstvo privrede je budžetom za 2015.  godinu opredelilo 166.430.000 dinara. Ministarstvo učestvuje u finansiranju projekta do 50 odsto njegove vrednosti, dok preostala sredstva obezbeđuje lokalna samouprava.

Ova sredstva su namenjena za infrastrukturno opremanje poslovnih zona izgradnjom novih i rekonstrukcijom postojećih saobraćajnica, komunalnine, elektroenergetske i energetske infrastrukture, ali i realizaciju drugih projekata koji su u funkciji privlačenja investicija u gradovima i opštinama Srbije.

Projekat može da prijavi lokalna samouprava na čijoj teritoriji je planirana realizacija određenog projekta, a kao i više lokalnih samouprava ukoliko zajedno učestvuju u realizaciji.

Na sledećem linku možete pronaći tekst Javnog poziva, kao i sva neophodna prateća dokumenta (http://www.privreda.gov.rs/pages/article.php?id=11102).

Lokalne samouprave projekte mogu prijaviti do 25. februara 2015. godine

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…