Print this page

Javni konkus za dodelu start-ap i inovativnih kredita privrednim subjektima u oblasti informaciono-komunikacione tehnologije u Republici Srbiji u 2015. godini.

Ministarstvo trgovine, turizima i telekomunikacija upućuje javni poziv zainteresovanim privrednim subjektima u oblasti informaciono komunikacione tehnologije (IKT) za podnošenje zahteva za dodelu kreditnih sredstava, start-ap i inovativnih kredita, opredeljenih iz budžeta Republike Srbije za 2015. godinu.

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija donelo je Uredbu o rasporedu i korišćenju kreditnih sredstava za finansiranje privrednih subjekata u oblasti IKT, koja uređuje način dodele i korišćenje kreditnih sredstava za finansiranje start-ap i inovativnih kredita u oblasti informaciono komunikacionih tehnologija. Uredbom su definisani sledeći ciljevi: razvoj informacionog društva, podrška industriji IKT, razvoj start-ap kompanija u oblasti IKT i podrška inovativnim projektima u oblasti IKT.

Opširnije:  http://mtt.gov.rs/vesti/javni-konkus-za-dodelu-start-ap/?lang=lat

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…