Javni poziv za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti voćarstva i povrtarstva

Sekretarijat za privredu – Uprava za poljoprivredu objavio je danas javni poziv za dostavljanje prijava za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti voćarstva i povrtarstva na teritoriji grada Beograda za 2016. godinu.

Podsticajna sredstva su namenjena za nabavku i postavljanje protivgradne mreže na zasade voća, protivgradne mreže sa sistemom za navodnjavanje kap po kap, plastenika sa sistemom za navodnjavanje kap po kap za proizvodnju povrća, kao i sistema za navodnjavanje kap po kap na zasade voća. Podnosilac prijave može da konkuriše za dodelu podsticajnih sredstava samo za nabavku i postavljanje jedne vrste opreme, koja je predmet ovog javnog poziva. Pravo na dodelu podsticajnih sredstava može ostvariti fizičko lice – nosilac ili član registrovanog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva.

Obrasci prijave i izjave su dostupni i mogu se preuzeti sa internet-prezentacije Grada Beograda www.beograd.rs ili u prostorijama Sekretarijata za privredu, Gradske uprave Grada Beograda, Beograd, Kraljice Marije 1/XVII, kancelarija 1713, svakog radnog dana od 9 do 15 časova. Dodatne informacije mogu se dobiti na brojeve telefona 011/715-7402, 011/715-7399, 011/715-7398. Prijave se moraju dostaviti u zapečaćenoj koverti preporučenom poštom na adresu Gradske uprave Grada Beograda i ličnom dostavom na pisarnicu Gradske uprave, šalter broj 3. Rok za podnošenje prijava na šalteru 3 pisarnice Gradske uprave je 28. april do 15 časova. Prijave podnete preporučenom pošiljkom, predate pošti najkasnije 28. aprila do 15 časova, smatraće se blagovremenim. Neblagovremene prijave, kao i prijave poslate na drugi način (npr. faksom ili mejlom) ili dostavljene na druge adrese, neće se razmatrati.

pdf  prijava2016vocepovrce

pdf  izjava2016povrtarstvoivoc

pdf  izjavavocepovrce2016

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…