Print this page
InterConnect - odlična platforma za pronalaženje poslovnih partnera

„InterConnect“, jedan od najznačajnijih i najvećih poslovnih događaja u regionu, nakon veoma uspešne prošlogodišnje konferencije, okupiće i ove godine u Beogradu i Srbiji, 17. i 18. aprila, predstavnike vodećih evropskih kompanija zainteresovanih da uspostave dobavljačke lance na Zapadnom Balkanu, mala i srednja preduzeća iz regiona, kao i međunarodne eksperte i top menadžere sa ciljem da dogovore nove poslove i saradnju. 

Fokus je na sektorima industrijskih proizvoda i mašina, plastike, gume i obrade metala, a ovaj skup biće odlična prilika da kompanije iz Srbije i regiona, u direktnim B2B razgovorima razmotre mogućnosti saradnje, izvoza i uključivanja u dobavljačke lance 15 velikih i srednjih kompanija iz Nemačke, Švedske, Slovenije, BiH, među kojima su „Hisense Gorenje Europe“, „Kiekert“, COMPLEO, BUFAB, DBW, VIRS, „iForm“ i druge. 

U odnosu na slične događaje u regionu i Evropi, kvantitet, kao i profil stranih kompanija koje će biti prisutne na konferenciji u aprilu, „InterConnect“ predstalja vrhunski nivo i samim tim izuzetnu priliku za privrednike iz Srbije i regiona da se povežu i uspotave poslovnu saradnju sa kompanijama iz inostranstva.

„InterConnect“ organizuju Privredna komora Srbije i firma „Convestenics“, uz podršku projekta „Velika mala privreda“ koji finansira USAID, a sprovodi organizacija ACDI/VOCA.  

Događaj obuhvata stručnu konferenciju i B2B sastanke unapred zakazane preko specijalizovane, inovativne platforme za biznis povezivanje, kao i obilazak potencijalnih dobavljača, kompanija širom Srbije, kako bi se budući kupci direktno upoznali sa situacijom na terenu.

Učesnici konferencije biće u prilici da se, kroz izlaganja eksperata, upoznaju sa najnovijim trendovima u dobavljačkim lancima, sa mogućnostima  unapređenja poslovanja sa kupcima, kako da uspostave sisteme vrednosti prodaje, poboljšaju strategiju izvoza... Prošlogodišnji „InterConnect“ imao je veoma zapažene rezultate - 110 predstavnika srpskih i kompanija sa Zapadnog Balkana sastalo se sa predstavnicima 17 srednjih i velikih kompanija iz Nemačke, Švajcarske, Italije, Švedske i Poljske, a održali su 250 B2B sastanaka. Kupci su tada obišli 22 kompanije u Srbiji za dva dana, a već su zaključena i dva ugovora, iako čitav proces traje u proseku 18 meseci.

 

Ove godine očekuje se više od 100 malih i srednjih kompanija iz regiona koje su zainteresovane za priliku da se povežu sa renomiranim partnerima, uključe u međunarodne lance dobavljača i primene najsavremenije tehnike prodaje.  

„InterConnect“ biće održan u hotelu Hilton, a sve zainteresovane kompanije mogu da se prijave na ovaj događaj putem LINKA  do 12. aprila 2024.

 

 

 

 
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…