Print this page
Javni konkurs za dodelu sredstava za podršku razvoja inovativnih delatnosti

GRADSKA UPRAVA GRADA BEOGRADA - Sekretarijat za privredu objavljuje JAVNI KONKURS za dodelu sredstava za podršku razvoja inovativnih delatnosti

Tekst javnog konkursa i propratnu dokumentaciju možete pogledati/preuzeti ovde.

 

NAČIN I ROKOVI PODNOŠENjA PRIJAVA


Precizno i tačno popunjena Prijava sa pratećom dokumentacijom (u skladu sa Javnim konkursom), podnosi se lično ili poštom na pisarnicu Gradske uprave grada Beograda, Sekretarijata za privredu (Kraljice Marije br. 1), u zapečaćenoj koverti, na kojoj mora da piše:

Na prednjoj strani:


Sekretarijat za privredu Gradske uprave grada Beograda, Kraljice Marije 1/XVII, Beograd Naznaka - „Javni konkurs za dodelu sredstava za podršku razvoja inovativnih delatnosti – ne otvarati”


Na poleđini koverte obavezno navesti ime i prezime i adresu podnosioca prijave i kontakt telefon.


Rok za podnošenje prijava sa pratećom dokumentacijom i dopuna na pisarnici Gradske uprave grada Beograda je 15.09.2023. godine, do 15.00 časova.


Prijave i dopune podnete preporučenom pošiljkom predate pošti najkasnije do 15.09.2023. godine do 15.00 časova, smatraće se blagovremenim.


Neblagovremene, nepotpune i prijave poslate na drugi način (npr. faksom ili e-mailom), ili dostavljene na druge adrese, neće se razmatrati. Nije moguće naknadno upotpuniti dokumenta koja nedostaju, a koja su navedena u Javnom konkursu, nakon isteka roka za podnošenje prijava. Prijava i priložena dokumentacija ne vraćaju se podnosiocu prijave.

Za dodatne informacije se možete obratiti na telefon  011/715-7379, 011/715-7356 i putem e-mail-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…