EXPO-CIIE 2023

Kineski međunarodni uvozni sajam „China International Import EXPO-CIIE”, jedan je od najvećih sajmova u Kini na kome izlaže preko 140 zemalja iz celog sveta.

Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije pozivaju zainteresovane kompanije da se prijave za učešće na Кineskom međunarodnom sajmu uvoza EXPO - CIIE 2023 i predstave svoje proizvode u okviru nacionalnog štanda Srbije.

 

Šestu godinu zaredom, domaći privrednici imaju priliku da se povežu sa kineskim uvoznicima i distributerima, ali i da se upoznaju sa novim svetskim trendovima. Srpske kompanije učestvuju na ovom sajmu od samog početka, od 2018. godine i vraćaju zadovoljne kontaktima i poslovima koje ostvaruju na tržištu Kine.

 

CIIE 2023 održaće se od 5. do 10. novembra u Šangaju. Organizatori sajma su Vlada Narodne Republike Kine i Kineski međunarodni uvozno-izvozni biro (China International Import Expo Bureau), a manifestacija ima za cilj da podstakne uvoz strane robe i usluga u Kinu, a u skladu sa nastojanjem Kine da promoviše globalizaciju i otvorenost tržišta.

 

 

Prijave za učešće na sajmu otvorene su do četvrtka, 6. aprila. Tekst Javnog poziva, kao i prateću dokumentaciju možete preuzeti OVDE.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…