Print this page
Poziv za učešće na međunarodnom sajmu industrijske tehnologije „HANNOVER MESSE“ 2023

Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na predstojećem međunarodnim sajmu industrijske tehnologije  „HANNOVER MESSE“ koji će se održati u Hanoveru, Nemačka, u periodu od 17. do 21. aprila 2023. godine.

Na sajmu „Hannover Messe“ u 2023. godini, Srbija će se predstaviti sa nacionalnim štandom u hali Engineered Parts & Solutions.

Tradicionalno učešće srpskih kompanija direktno doprinosi  pozicioniranju srpskih brendova, pruža priliku izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

 „Hannover Messe“ je vodeći tehnološki sajam na tržištu Evrope. U 2022. godini na sajmu je učestvovalo više od 2.500  izlagača dok je sajam posetilo preko 75.000 stručnih posetilaca. Kako je sajam održan u hibridnom formatu, 15.000 posetilaca je učestvovalo u virtuelnoj platformi sajma.

Poziv je otvoren do srede, 28. decembra 2023. godine.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…