Print this page
Prilika za kreiranje saradnje sa turskim kompanijama - B2B susreti „MATCH4INDUSTRY“

Od 8. do 9. decembra ove godine biće održani virtuelni međunarodni poslovni susreti „Match4Industry“, u organizaciji turske ABİGEM East Marmara u saradnji sa Kočeli Privrednom komorom i Evropskom mrežom preduzetništva (EEN).

Zainteresovane kompanije mogu se prijaviti za učešće na B2B susretima sve do 6. decembra i besplatno i virutuelno se susresti sa predstavnicima turskih kompanija i potencijalnim saradnicima.

Poslovni susreti orijentisani su ka sektorima automobilske, mašinske i metalske industrije, potom industriji gume, plastike i pneumatika, hemijskom sektoru, građevinarstvu i proizvodnji građevinskog materijala, Elektronske i elektronske industrije, ICT, kao i sektoru energije i životne sredine.

Organizatori omogućavaju svaki vid podrške pre, u toku trajanja i nakon poslovni susreta, kao i simultani prevod englesko-turski i tursko-engleski za potrebe sastanaka.

„Match4Industry“ su poslovni sastanci koji vam omogužavaju proširivanje poslovni saradnji što u Turskoj, što širom sveta. Susreti su prilika da otkrijete nova tržišta, proširite svoju mrežu poslovnih kontakata i saradnika, ali i saznate o novitetima i idejama za razvoj novih proizvoda i poslovnih rešenja.

Prijava i učešće je besplatno, a potrebno je registrovati se putem linka:  https://match4industry-2021.b2match.io/ .

Događaj je deo aktivnosti Evropske mreže preduzetništva (EEN).

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…