Print this page

GEFF Srbija lizing je deo globalnog Programa finansiranja zelene ekonomije (GEFF) Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD). Program se sprovodi kroz mrežu od 140  finansijskih institucija u 26 zemalja i podržava ga EBRD sa skoro 4 milijarde evra. GEFF pruža finansijsku podršku biznis sektoru i vlasnicima stambenih objekata koji žele da investiraju u zelene tehnologije. 

GEFF Srbija lizing trenutno je u partnerstvu sa UniCredit Leasing Srbija i podržava preduzeća u Srbiji kroz kreditnu liniju od 20 miliona evra za davanje u zakup zelenih tehnologija koje smanjuju emisije štetnih gasova i poboljšavaju energetske performanse.

GEFF Srbija lizing linija namenjena je za privatna preduzeća, preduzetnike, registrovana poljoprivredna domaćinstva i druga pravna lica u privatnom vlasništvu koja žele da ulože u zelenu visokoefikasnu opremu u sledećim sektorima:


▪ Proizvodnja

▪ Poljoprivreda

▪ Uslužne delatnost

▪ Građevinarstvo

▪ Trgovina

▪ Transport

▪ Proizvodnja zelene energije (solarni fotonaponski sistemi, postrojenja za kombinovanu proizvodnju električne i toplotne energije (CHP))

 

Za više informacija kontaktirajte:

Tim za GEFF lizing u Srbiji

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  

Tel: +381 11 20 40 390  

Veb-sajt: ebrdgeff.com/serbialeasing/SR 

 

UniCredit Leasing Srbija 

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Tel: +381 11 30 93 500 

Veb-sajt: unicreditbank.rs/rs/leasing 

GEFF lizing u Srbiji podržavaju Fond za zelenu klimu (Green Climate Fund) i Vlada Luksemburga

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…