"InnoSchool" - održan drugi partnerski sastanak u Košicama

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije (RAREI) Beograd u svojstvu partnera sprovodi projekat u okviru Intereg Dunavskog transnacionalnog programa pod nazivom „Strengthening social innovation and entrepreneurial spirit of secondary schools’ students by using highly innovative Learning System“, akronim InnoSchool, u periodu od 1. septembra 2018. do 31. avgusta 2021. godine.

 

Predstavnici RAREI projektnog tima su tokom 17. i 18. septembra 2019. godine učestvovali na drugom sastanku projektnih partnera koji je održan u Košicama, u Slovačkoj.

Tokom sastanka predstavljene su realizovane aktivnosti u prethodnom periodu i usaglašeni predstojeći zadaci. Posebna pažnja bila je posvećena sledećim temama: unapređenju InnoSchool nastavnog koncepta (ILS koncepta učenja), dizajnu i izradi ”ozbiljne igre” kao elementu ovog koncepta (interaktivne igre, koja predstavlja inovativni alat za održavanju nastave i učenje o socijalnom preduzetništvu u srednjim školama) i toku priprema za realizaciju pilot-faze projekta (testiranje ILS koncepta i njegovo uvođenje u nastavu u prijavljenim školama).

Za više informacija kliknite ovde, dok radnu atmosferu sa sastanka prenosimo na YouTube i Facebook stranicama InnoSchool projekta.

 

 

Projekat se finansira iz sredstava Evropske unije (ERDF, IPA, ENI)

Project co-funded by the European Union funds (ERDF, IPA, ENI)

www.interreg-danube.eu/innoschool

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…