Print this page
Održan info događaj za srednje škole „UPOZNAJTE INNOSCHOOL“

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd održala je 25. februara 2022. godine promotivni onlajn događaj „Upoznajte InnoSchool“.

Tokom događaja predstavljen je InnoSchool Program učenja o socijalnom preduzetništvu (ILS) i njegov glavni element – ozbiljna igrica,  čija primena u nastavi podrazumeva učenje na zabavan način. Prezentovani su rezultati i utisci pilotiranja ovog Programa u deset beogradskih srednjih škola, kao i pozitivni utisci i preporuke škola koje su učestvovale u pilotiranju. Govorilo se i o predstojećim koracima ka primeni ovog besplatnog obrazovnog digitalnog alata u srednjim školama tokom narednih školskih godina.

 

Projekat InnoSchool zvanično završava krajem februara 2022. godine, održivost postignutih rezultata i uvođenje ILS-a u nastavne planove i programe nastavljaju nezavisno da sprovode svi projektni partneri u saradnji sa regionalnim ili nacionalnim institucijama čije se ključne oblasti delovanja odnose na obrazovanje. U Srbiju će Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja omogućiti dostupnost ovog besplatnog alata svim srednjim školama širom Srbije.

 

 

Za više informacija o primeni ovog inovativnog Programa u nastavi kontaktirajte RAREI Beograd.

 

Facebook     l   Instagram    l    Twitter     l     YouTube

 

Projekat se finansira iz sredstava Evropske unije (ERDF, IPA, ENI)

Project co-funded by the European Union funds (ERDF, IPA, ENI)

Image Gallery

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…