Print this page
Realizovane obuke za nastavnike za pilotiranje InnoSchool inovativnog sistema učenja u srednjim školama

U periodu od 17. do 28. septembra 2020. godine, Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd (RAREI Beograd) realizovala je obuke za 24 nastavnika iz 11 beogradskih srednjih škola koje tokom školske 2020/2021 godine po prvi put primenjuju InnoSchool program učenja (ILS) u nastavi.

Nastavnici iz Trgovačke škole, Farmaceutsko-fizioterapeutske škole, Gimnazije “Sveti Sava”, Pete ekonomske škole, Tehničke škole iz Železnika, Šeste beogradske gimnazije, Savremene gimnazije, Poljoprivredno-hemijske škole iz Obrenovca, Gimnazije „Antoni MP Barili“, Elektrotehničke škole “Zemun” i GSP Tehničke škole tokom obuka su se detaljno upoznali sa svim specifičnostima i ključnim elementima ILS programa.

Najzanimljiviji deo obuke odnosio se na onlajn igricu za učenje o socijalnom preduzetništvu, koja predstavlja inovativan pristup učenju i čiji je cilj da srednjoškolcima na zabavan način približi ovaj vid preduzetništva i pokaže da i oni mogu biti važan činilac u rešavanju društvenih izazova ili problema u svom okruženju.

Tokom obuke su predstavljeni Priručnik za nastavnike i prateći materijali koji su korisni izvori informacija tokom sprovođenja ILS pilot programa u školama.

 

 

Pratite InnoSchool na društvenim mrežama za vesti o ILS pilot programu i njegovom pilotiranju u školama:

Facebook     l   Instagram    l    Twitter     l     YouTube

 

Projekat se finansira iz sredstava Evropske unije (ERDF, IPA, ENI)

www.interreg-danube.eu/innoschool

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…