Print this page
ONLAJN DOGAĐAJ "INNOSCHOOL DANI" - PROMOCIJA ILS PILOT PROGRAMA ZA UČENjE O SOCIJALNOM PREDUZETNIŠTVU U SREDNjIM ŠKOLAMA

Projekat „InnoSchool” i Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd (RAREI Beograd) u sredu, 16. septembra 2020. godine sa početkom u 12:00 časova organizuju onlajn događaj „InnoSchool dani“.

Cilj ovog događaja je predstavljanje ILS Pilot programa - onlajn igrice za učenje o (socijalnom) preduzetništvu i ostalih elemente programa, kao i promocija 11 beogradskih srednjih škola koje prve testiraju program tokom školske 2020/2021 godine.

Događaj je otvoren za sve predstavnike srednjih škola (direktore, nastavnike, učenike) iz Beograda i Srbije, kao i zainteresovane institucije, organizacije, kompanije i pojedince koji se bave razvojem socijalnog preduzetništva. Ovaj događaj je prilika za sve škole da se bliže i detaljnije upoznaju sa ILS programom koji će biti na raspolaganju za primenu u nastavi svim srednjim školama sa teritorije Srbije.

 

Link za povezivanje na onlajn događaj (Zoom):

https://zoom.us/j/6854572881?pwd=a0pwWjRCSjUxNVM0T1AybS9oTXp4dz09

Svi zainteresovani koji žele da se priključe ovom događaju treba da potvrde prisustvo popunjavanjem elektronskog formulara koji se nalazi na ovom linku.

Projekat InnoSchool bavi se potrebom uvođenja sistemskih promena u srednjoškolsko obrazovanje koje su neophodne za jačanje preduzetničke kulture i povećano angažovanje mladih u oblasti socijalnih inovacija i preduzetništva.

 

 

Pratite InnoSchool na društvenim mrežama za više informacija o tekućim projektnim dešavanjima:

Facebook     l   Instagram    l    Twitter     l     YouTube

 

Projekat se finansira iz sredstava Evropske unije (ERDF, IPA, ENI)

Project co-funded by the European Union funds (ERDF, IPA, ENI)

www.interreg-danube.eu/innoschool

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…