"InnoSchool" - održan četvrti partnerski sastanak

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije (RAREI) Beograd u svojstvu partnera sprovodi projekat InnoSchool u okviru Intereg Dunavskog transnacionalnog programa.

Projekat se bavi potrebom uvođenja sistemskih promena u srednjoškolsko obrazovanje koje su neophodne za jačanje preduzetničke kulture i povećano angažovanje mladih u oblasti socijalnih inovacija i preduzetništva.

Predstavnici RAREI projektnog tima su tokom 20. i 21. avgusta 2020. godine učestvovali na četvrtom sastanku projektnih partnera koji je usled trenutne situacije izazvane pandemijom virusa COVID-19 održan onlajn putem platforme GoToMeeting.

Tokom sastanka predstavljene su realizovane aktivnosti u prethodnom periodu i usaglašeni predstojeći zadaci. Posebna pažnja posvećena je pripremi i početku realizacije pilot-faze projekta - testiranju ILS koncepta u prijavljenim srednjim školama tokom školske 2020/2021 godine, kao i finalizaciji ”ozbiljne igre” (inovativnog alata za održavanje nastave i učenje o socijalnom preduzetništvu u srednjim školama) i obuci nastavnika za primenu ovog alata u nastavi.

Pratite InnoSchool na društvenim mrežama za više informacija o tekućim projektnim dešavanjima:

Facebook     l   Instagram    l    Twitter     l     YouTube

 

Projekat se finansira iz sredstava Evropske unije (ERDF, IPA, ENI)

Project co-funded by the European Union funds (ERDF, IPA, ENI)

www.interreg-danube.eu/innoschool

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…