Print this page

Sekretarijat za privredu, u saradnji sa Savetom za zapošljavanje grada Beograda, organizuje Sajam „Znanjem do cilja”, koji će se održati u okviru 14. Međunarodnog sajma etno hrane i pića 2019. 

Na sajmu će se predstaviti privrednici sa teritorije grada Beograda, korisnici subvencija Grada, poput subvencija za unapređenje poslovanja, kupovinu mašina i opreme, razvoj inovacija, podsticanje razvoja proizvodnje i usluga, subvencija za samozapošljavanje, zapošljavanje teže zapošljivih lica i drugi.

U okviru sajma biće organizovane i radionice „Znanjem do cilja”, koje će se održati u ponedeljak, 25. novembra, od 12 do 15 časova, u Sali za prezentacije na galeriji Hale 3 Beogradskog sajma. 

Radionice imaju za cilj da svim učesnicima predstave kako započeti sopstveni biznis i postati uspešan preduzetnik kroz sledeće teme: „Preduzetnik – moja šansa za uspeh” (Nacionalna služba za zapošljavanje), „Kako nastaju ideje koje menjaju svet” (Naučno-tehnološki park Beograd) i „Marketing na društvenim mrežama za početnike u poslovanju” (Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd).  

Svi zainteresovani mogu se prijaviti posredstvom telefona 0800-110-011 i 011/3090-007 ili na e-meil Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., najkasnije do ponedeljka, 25. novembra, u 9 časova. 

Sajam etno hrane i pića održava se u Hali 3 Beogradskog sajma od 23. do 26. novembra od 10 do 19 časova.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…