Od 19. do 23. februara 2018. godine Grad Beograd organizuje besplatne radionice „Znanjem do cilja” za sticanje znanja iz oblasti pokretanja sopstvenog biznisa. Radionice su namenjene svim građanima koji žele da dobiju sve neophodne informacije i elementarno znanje za osnivanje, upravljanje i finansiranje svoje poslovne ideje.


Svi zainteresovani kandidati mogu se javiti Sekretarijatu za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima (Beokom servis) svakog radnog dana od 7 do 22 časa kako bi ostavili podatke.
Za sve informacije građani se mogu obratiti Sekretarijatu za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima, na telefone:
- 0800 11 00 11 za pozive iz fiksne telefonije Telekoma ili
- 011 3090-007 za ostale fiksne telefonske mreže i mobilne operatere.
Potvrdu o uspešno završenom edukativnom programu „Znanjem do cilja”, kandidati će dobiti ukoliko budu prisustvovali svim radionicama.
Program Radionica „Znanjem do cilja“ organizuje Grad Beograd u saradnji sa Savetom za zapošljavanje grada Beograda i ostalim relevantnim gradskim i republičkim institucijama.

Opširnije: http://www.beograd.rs/lat/gradska-vlast/1650068-radionica-znanjem-do-cilja/

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…