Print this page
Promocija Javnog poziva standardizovane usluge mentoringa sektorima prerađivačke industrije

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na našu promociju mentorskog Programa koji je namenjen sektoru prerađivačke industije grupisane u četiri oblasti i to: industrija mašina i opreme, prehrambena industrija, drvna i industrija nameštaja, industrija gume i plastike.

Promocija će se održati u petak, 12.04.2024. godine, u 12 časova, u prostorijama RAREI Beograd doo, Topličin venac 11/4. Svi zainteresovani mogu se prijaviti na email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Prilikom prijave potrebno je da ostavite ime, prezime i kontakt telefon. Nakon toga dobićete jasne instrukcije za učestvovanje. 

Tema ove promocije će biti posvećena potrebnoj dokumentaciji za prijavu. Naš tim će vam detaljno predstaviti korake procesa prijave, neophodnu dokumentaciju i kriterijume za izbor kandidata. Biće vam pružena prilika da postavite pitanja i dobijete odgovore direktno od našeg tima. 

 

Pridružite nam se kako bismo zajedno istražili sve mogućnosti koje mentorski program pruža i kako bismo zajedno gradili uspešne karijere i unapređivali procese poslovanja. 

Tekst Javnog poziva možete naći na ovom linku. Prijave za ovaj Javni poziv su otvorene do 26.04.2024. godine. 

Broj mesta za promociju je ograničen, zato ne čekajte i rezervišite svoje mesto. Radujemo se vašem prisustvu na promociji. 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…