РАРЕИ Београд на 4. Међународном форуму на Златибору

4. Међународни привредни форум о сарадњи одржан је 15. и 16. новембра 2018. године на Златибору.

Тема овогодишњег форума била је подршка микро, малим, и средњим предузећима и предузетницима (ММСПП) кроз програме финансијске подршке.

У циљу успостављања нових пословних контакaта и будуће сарадње, Снежана Радиновић директорка РАРЕИ Београд је разговарала са представницима развојних агенција, локалних самоуправа, као и представницима других организација из Турске, Словеније, Црне Горе, Босне и Херцеговине и Србије.

Кроз више појединачних панела, један од панела водила је и Љиљана Марковић, координатор за регионални развој РАРЕИ Београд, представљене су и разматране могућности приступа финансијским фондовима за ММСПП региона, могућности унапређења прекограничне сарадње и регионалног развоја, а све уз искуства земаља чланица ЕУ и земаља региона.

У склопу Форума одржан је и састанак регионалних развојних агенција са Ненадом Поповићем, министром за иновације и технолошки развој, као и са представницима Развојне агенције Србије.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…