Print this page
Рареи на Сајму образовања

Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд, као чланица Савета за запошљавање Града Београда, учествовала је 28. и 29. октобра 2017. године на радионици „Знањем до циља“. Радионица, која је трајала пет дана, одржана је у оквиру сајма образовања и имала је за циљ да се млади упознају са основама предузетништва.

РАРЕИ Београд је у суботу 28. октобра 2017. године одржала предавање на тему „Увод у маркетинг и продају за почетнике у пословању“ и кроз округли сто представила искуства четири старт-уп компаније у коришћењу подршке Града Београда, РАРЕИ Београд и Развојне агенције Србије. РАРЕИ Београд је кроз промотивни део представила и производе десет старт-уп компанија које су користиле услуге финансијске и нефинансијске подршке са националног и регионланог нивоа.

Директорка РАРЕИ Београд Снежана Радиновић, обраћајући се младима, истакла је да им РАРЕИ Београд може, кроз програме које реализује у сарадњи са Градом Београдом, Министарством привреде и Развојном агенцијом Србије, помоћи у развоју њихових пословних идеја, као и у стицању знања, вештина и кључних компетенција за успостављање и вођење приватног бизниса.

Штандове старт-уп компанија посетили су градоначелник града Београд др Синиша Мали, министар у Влади Републике Србије др Небојша Стефановић, председник Савета са запошљавање града Београда Драгомир Петронијевић, председница ГО Савски Венац Ирена Вујовић, председник ГО Звездара Милош Игњатовић и глумац Милош Биковић.

Image Gallery

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…