Обука за поглавље 22 - регионална политика и координација структурних инструмената

Српска асоцијација регионалних развојних агенција (САРРА) организовала је 22 -23.јуна 2017. године у Београду обуку “Развој капацитета акредитованих регионалних развојних агенција за јачање улоге у процесу преговарања са Европском унијом у оквиру Поглавља 22 – Регионална политика И координација структурних инструмената”.

Обуци, чији организатор је била Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд, присуствовали су запослени из регионалних развојних агенција Београд, Пожаревац и Лозница, као и представници Развојне агенције Србије.

Током два дана обуке представници РРА и РАС-а имали су прилике да чују све о преговарачком поглављу 22, принципима, циљевима и инструментима Кохезионе политике ЕУ, планирану, програмирању, монитоирнгу и евалуацију у оквиру Кохезионе политике, као и о процесу планирања и програмирања европских структурних и инвестиционих фондова и успостављање система за праћење, извештавање и вредновање.

Обука је подржана од стране Немачке организације за међународну сарадњу (ГИЗ) у оквиру пројекта "Подршка преговорима са Европском унијом у Србији".

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…