Регионална агенција за развој и европске интеграције угостила (РАРЕИ) је представнике Центра за напредне студије из области туризма и промоцију туризма (ЦСТ) из Италије, г. Луиђија Тардиолија, гђу. Емануелу Скијафелу, г. Бјађа Карана из Еастцом консалтинга, као и представнике Центра за европске политике и Дестинатион офиса, Ксенију Симовић и Ану Марију Поповић из Београда.

 

Никола Вучељић и Василије Љубинковић разговарали су о могућностима сарадње са ЦСТ, као и о предлозима за партнерство на будућим пројектима који се тичу развоја туризма и туристичких капацитета и понуде Београда. Разматрана је такође и могућност потписивања Меморандума о сарадњи између ЦСТ и РАРЕИ, који би дефинисао приоритете, циљеве и принципе будуће сарадње.

Посебан акценат стављен је на модуле за обуке који би се могли развијати и примењивати на канцеларије за туризам у Београду, као и могућност проширења сарадње РАРЕИ и Дестиантион офисом (идентификовање примарних области за обуке, као што је управљање пројектима у сектору туризма, концепт брендирања и маркетиншке кампање, итд.)

Бјађо Карано изнео је предлог да РАРЕИ буде информисана у вези свих потенцијалних донација и позива за финансирање, као и другим могућностима за партнерства са италијанским регионима, Владом Републике Италије, јавним и приватним сектором.
Београд, РАРЕИ

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…