Нова туристичка сигнализација у Београду

На Савском пристаништу сутра у 10 часова биће свечано отворена нова туристичка сигнализација tабли Welcome i Goodbyeкао и табли којима ће бити обележени значајни објекти града Београда. Укупно ће бити постављено 24 табле на репрезентативним локацијама.

Пројекат је финансиран и подржан од стране Министарства трговине, туризма и телекомуникација.

Отварању ће присуствовати Главни урбаниста Милутин Фолић, секретар Секретаријата за привреду Тијана Маљковић, директор Туристичке организације Београда Миодраг Поповић, директор Регионалне развојне агенције Снежане Радиновић и представник Београдпута.

Београд је најзначајнија домаћа туристичка дестинација у којој се остварује константна стопа раста туристичког промета и прихода од туризма. Број како домаћих тако и страних туриста, из године у годину расте.

Управо из тог разлога туристичка сигнализација представља изузетно важан елемент у оснаживању туризма, пре свега у циљу стварања јединственог система информисаности посетилаца и туриста, јачања идентитета као и препознатљивости града Београда као туристичког места прве категорије и привлачне туристичке дестинације. Зато је овај пројекат постављања туриститчке сигнализације од посебног значаја за град Београд и његове госте.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…