Пројекат Континум - умрежавање кроз кластеризацију

Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд, уз подршку Развојне агенције Србије, реализује пројекат Континум. Пројекат Континум намењен је почетницима у пословању корисницима средстава Развојне агенције Србије, Министарства привреде и Фонда за развој Републике Србије.

Пројекта има за циљ да , кроз реализацију едукативних активности, умрежавање и повезивање у оквиру сектора и ланце вредности, допринесе одрживости, бољем стратешком позиционирању и стварању конкурентске предности почетника у пословању на нивоу региона Београд.

О значају умрежавања кроз процес инкубације и кластеризације учесницима пројекта данас је говорила Марина Благојевић, директор кластера ИКТ Мрежа. Представљајући кластеризацију, као један од модела пословног удруживања, директорка кластера је истакла да је за почетнике у пословању веома важно да се кроз фазу инкубације оснаже, стекну довољно знања и вештина, као и да активно раде на стварању мреже унутар сектора, као и да раде на умрежавању са другим секторима.

У окиру пројекта Континум почетници у пословању ће имати прилике да се упознају и са кластерима из текстилне и дрвне идустрије, као и да се сусретну са институцијама и привредним субјектима значајним за њихово пословање.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…