Print this page
На Грађевинском факултету одржана радионица о управљању инфраструктурним пројектима
У свечаној сали Грађевинског факултета 6. новембра 2015. године, одржана је радионица о управљању инфраструктурним пројектима за представнике региона Београд.
Радионицу су организовале Агенција за регионални развој и европске интеграције Београд и Национална агенција за регионални развој у оквиру реализације Пројекта „Јачање капацитета АРРА и ЈЛС у делу управљања инфраструктурним пројектима″.
 
Испред Агенција за регионални развој и европске интеграције Београд присутне је поздравила директорка,  гђа. Снежана Радиновић.
 
О принципима управљања инвестиционим пројектом говорио је проф. др Бранислав Ивковић, посебно нагласивши да је у процесу реализације пројеката најбитнија добро урађена пројектна документација са претходно извршеним неопходним детаљним истражним радовима.
 
Проф. др Ненад Иванишевић је присутнима одржао предавање на тему  ФИДИК и уговорна стратегија, док је доц. др Зоран Стојадиновић указао на значај претходне студија оправданости и студије оправданости.
 
Мр. Марија Шијан Митровић је полазницима представила могуће начине решавања и превазилажења конкретних проблема, као што је проналажење извора финансирања и спровођење законских процедура у реализацији пројеката.
 
На радионици су учествовала 62 полазника.
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…